Derks Journey To Romania
nu 20 doel 1.451
1% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
11 november om 15:30:00 uur
Le
Leon

Ik steun met een gift

Goed bezig Derk! Natuurlijk draag ik iets bij aan het mooie doel!

Doel
Samen met de jeugd van de Kandelaar kerk wil ik in Cihei aan de slag bij een verslavingsopvang. Wij gaan hulp bieden door het financieren en bouwen van een kas. In deze kas gaat ingezet worden om tomaten, komkommers en bloemen te kweken. Met de komst van de kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten gaat voorzien. Hierdoor worden ze minder afhankelijk van giften en externe (westerse)partijen.
Daarnaast gaan we aan de slag in Cihei door uitdelen van voedsel voor de allerarmsten en nemen we de armste kinderen van het dorp een week mee op kinderkamp.
Motivatie
Ik geloof dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen. Dat doe je in het dagelijks leven en dat wil ik nu ook samen met deze mooie groep jongen mensen doen in één van de armste gebieden van Europa. Ik wil Nelu helpen om zijn levenswerk naar een volgende stap te tillen én daarmee praktisch aan de slag zijn op Gods wereld.
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Le
  Leon

  11 november om 15:30

  Ik steun met een gift
  €20

  Goed bezig Derk! Natuurlijk draag ik iets bij aan het mooie doel!

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Le
Leon
20
Vorige week
Eerder