Desiree naar Wit-Rusland -Ichtus Leerdam
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
nu 424 doel 897
47% gefinancierd. nog 51 dagen
Laatste updates
13 april om 13:29:00 uur
Om
Oma v.d. Plassche

Ik steun met een gift

Heel veel succes!

Oma v.d.P.

11 januari om 23:57:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
In de zomer van 2020 hoop ik samen met Ichtus een steentje bij te dragen aan de renovatie van een Day Care Centre en het organiseren van een kinderkamp. Ook is het de bedoeling om de arme bevolking in Shkuntiki te bezoeken. Zo wil ik samen met Ichtus Sergey helpen om zijn droom te realiseren.
Motivatie
Ik wil graag mee naar Wit-Rusland omdat ik geloof dat God dwars door grenzen, leed en onmogelijkheden heen Zijn liefde kan en wil laten zien aan alle mensen. Toen ik het verhaal van Sergey hoorde, sprak daaruit dezelfde hoop en ik wil graag helpen om een klein stukje van het Evangelie en Gods liefde te laten zien aan de mensen in Shkuntiki.
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Om
  Oma v.d. Plassche

  13 april om 13:29

  Ik steun met een gift
  €25

  Heel veel succes! Oma v.d.P.

 • ?!
  Anoniem

  11 januari om 23:57

  Ik steun met een gift
  €20

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Om
Oma v.d. Plassche
25
?!
Anoniem
20