Erik goes Uganda
Onderwijs voor iedereen!
nu 32 doel 1.801
funding finished
Laatste updates
28 december om 22:35:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

15 december om 16:22:00 uur
Al
Alide

Ik steun met een gift

Heel goed dat je dit doet Erik!!!

Doel
Mijn doel is om door middel van deze reis een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Oeganda. Goede educatie is een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling van een land.
Motivatie
Het liefst leef ik in een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft, en daarom vind ik het belangrijk om in Oeganda te helpen. Ook vind ik het interessant om de cultuur van het land te ontdekken. Bovendien denk ik dat het goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Projectfoto's
Jingo James
Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 
De droom
De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.
Het project
Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn zo'n 350 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Ondanks tekorten, had de school in 2019 de hoogste examenresultaten van alle scholen in de omgeving! Samen met Stichting SHIF bouwen we verder bouwen aan dit project.
Extra corona-hulp

Spaar met Livingstone voor extra Corona-ondersteuning voor alle partners. Extra steun is keihard nodig. Vaak gaat het geld direct op aan voedsel of een bijdrage aan het salaris. Maar soms zijn er andere noden zoals ziekte.

Onze partners weten waar de nood het hoogst is en kunnen snel en effectief handelen. Geef van harte, iedere bijdrage telt. Alvast heel hartelijk dank. Kijk op: ikdoemee.lst.nl/corona/

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  28 december om 22:35

  Ik steun met een gift
  €10

 • Al
  Alide

  15 december om 16:22

  Ik steun met een gift
  €20

  Heel goed dat je dit doet Erik!!!

Donaties
Bijdrage team € 2
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10
Al
Alide
20