Erik naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
nu 429 doel 867
49% gefinancierd. nog 51 dagen
Laatste updates
30 december om 19:24:00 uur
Co
Conny

Ik steun met een gift

Ik steun Erik

Doel
Ik hoop daar iets langdurig's neer te zetten in de twee korte weken die we hebben. Uiteraard het ombouwen van de locatie daar wordt fantastisch, maar het gebaar kan echt iets moois uitstralen naar de mensen daar, dat hoop ik te doen. Laten zien dat onze naasten niet alleen hier in de buurt zijn, maar ook daar waar het minder gaat.
Motivatie
Heb elkaar lief als uzelf. Wij zijn hier enorm gezegend met rijkdom, vrijheid en mogelijkheden. Dit is niet overal het geval, deze oneerlijkheid is deels te bestrijden met iets makkelijks als aandacht daar voor hebben. Er daadwerkelijk naar handelen is weer de volgende stap, dat wil ik graag doen. Het koninkrijk van God laten zien hier op aarde, als mensen onder elkaar.
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Co
  Conny

  30 december om 19:24

  Ik steun met een gift
  €50

  Ik steun Erik

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Co
Conny
50