Eva Naar Gambia
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 286 doel 1.809
funding finished
Laatste updates
18 oktober om 13:15:00 uur
Ev
Eva Varkevisssr

Eva naar Gambia

Ik zet mij, samen met een groep jongeren, in om de kinderen in Gambia een goede school te bieden door te helpen met het uitbreiden van een school die te klein is geworden. Hiervoor is natuurlijk geld nodig. Ik vraag u om mij iets te doneren zodat ik mee kan op deze bijzondere reis!

Doel
Wij gaan volgend jaar in augustus met een groep naar Gambia (Youth For Gambia). Wij willen daar helpen met het uitbreiden van een school die te klein is geworden.
Motivatie
Dit kan natuurlijk niet zomaar. Daarom hoop ik dat u iets kunt doneren zodat ook ik mee kan helpen.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh
Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 
De droom
Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  
Het project
Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.  
Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
  • Ev
    Eva Varkevisssr

    18 oktober om 13:15

    Eva naar Gambia

    Ik zet mij, samen met een groep jongeren, in om de kinderen in Gambia een goede school te bieden door te helpen met het uitbreiden van een school die te klein is geworden. Hiervoor is natuurlijk geld nodig. Ik vraag u om mij iets te doneren zodat ik mee kan op deze bijzondere reis!

Donaties
Bijdrage team € 286
Deze week
Vorige week
Eerder