Fleur naar Moldavië
Een warme plek voor jong en oud
nu 929 doel 945
funding finished
Laatste updates
26 maart om 13:29:00 uur
Wi
Wim en Annemieke

Ik steun met een gift

Trots op je!

26 maart om 12:39:00 uur
Et
Ettie

Ik steun met een gift

In plaats van stroopwafels

Doel
We gaan de mensen in Moldavië helpen door bijvoorbeeld het Day Care Centre verder op te knappen en sport- en spelactiviteiten voor de kinderen te organiseren.
Zo kunnen wij een steentje bijdragen in een land waar ze het minder goed hebben dan wij.
Motivatie
Ik wil graag mensen helpen, die het goed kunnen gebruiken. Het is het een mooie uitdaging waar ik veel van kan leren en waar ik mezelf nog meer kan ontwikkelen als persoon.Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Ichthus goes Moldavië 2020
Wij willen gehoor geven aan de oproep van Jezus om onze naaste lief te hebben. We willen delen van onze liefde en welvaart in het armste land van Europa. We hopen zo de kinderen en mensen in Bozieni een hart onder de riem te steken en hen iets van de liefde van Jezus te laten zien.
Bekijk mijn team
Updates
 • Wi
  Wim en Annemieke

  26 maart om 13:29

  Ik steun met een gift
  €20

  Trots op je!

 • Et
  Ettie

  26 maart om 12:39

  Ik steun met een gift
  €15

  In plaats van stroopwafels

 • Co
  Coriet

  25 maart om 16:12

  Ik steun met een gift
  €30

  Heel veel succes met geld inzamelen en een mooie tijd in Moldavië.

 • Sy
  Sylvia

  8 maart om 19:46

  Ik steun met een gift
  €50

  Trots op wat jullie gaan doen!

Donaties
Bijdrage team € 814
Deze week
Vorige week
Eerder
Wi
Wim en Annemieke
20
Et
Ettie
15
Co
Coriet
30
Sy
Sylvia
50