Gambia reis 2020
nu 26 doel 1.754
1% gefinancierd. nog 295 dagen
Laatste updates
12 september om 19:32:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Ik wil graag geld inzamelen voor mijn reis naar Gambia om een school verder uit te breiden zodat steeds meer kinderen les kunnen krijgen!
Motivatie
Ik doe deze acties omdat ik graag mensen wil helpen die het minder goed hebben. Ik wil ook vooral dat kinderen de kans krijgen om naar school te gaan en kunnen leren.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara!

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
  • ?!
    Anoniem

    12 september om 19:32

    Ik steun met een gift
    €26

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
?!
Anoniem
26
Vorige week
Eerder