Harmens Journey To Romania
nu 0 doel 1.451
0% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
Doel
In de zomervakantie van 2020 ga ik met de jeugd van De Kandelaar op werkvakantie naar Roemenië. Hier gaan wij aan de slag bij een verslavingskliniek die in het plaatsje Cihei ligt. Wij gaan de mensen daar helpen met het bouwen van een kas. In deze kas gaan zij groenten en bloemen verbouwen. De kas biedt werkgelegenheid voor de werklozen en zal daarnaast voor inkomsten zorgen. Met die inkomsten kan het project draaiende gehouden worden. Daarnaast gaan wij een kinderkamp organiseren voor de armste kinderen uit de regio. Door dit kinderkamp hopen wij de kinderen een onvergetelijke ervaring mee te geven!
Motivatie
Wij reizen af naar een van de armste gebieden binnen Europa. Het is bizar om te zien dat er zelfs binnen Europa nog zulke grote verschillen tussen arm en rijk zijn. Daarom wil ik graag hulp bieden aan de lokale bevolking van Cihei. Daarnaast kijk ik er naar uit om deze toffe ervaring mee te maken met deze groep!
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder