Heleen naar Gambia
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 96 doel 1.765
funding finished
Laatste updates
19 februari om 20:39:00 uur
Wi
Willemijn

Ik steun met een gift

Goed gedaan!

Doel
Ik zie heel erg uit naar deze werkvakantie in Gambia, het mooie werk wat we daar hopen te gaan doen waardoor we de mensen daar een betere toekomst kunnen geven. Ik wil met de acties die we gaan voeren natuurlijk zoveel mogelijk geld bij elkaar halen om de reis naar Gambia mogelijk te maken.
Motivatie
Ik wil van jongs af aan al naar Afrika reizen, en nu gaat het ook nog echt gebeuren! Ik kan niet wachten om daar de mensen te ontmoeten en samen met hun aan de slag te gaan aan de uitbouw van de school en de andere dingen die we hopen te gaan doen.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh
Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 
De droom
Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  
Het project
Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.  
Mijn team: Heart for gambia
Handen en voeten geven aan het geloof. In één woord. NAASTELIEFDE
Bekijk mijn team
Updates
 • Wi
  Willemijn

  19 februari om 20:39

  Ik steun met een gift
  €58

  Goed gedaan!

Donaties
Bijdrage team € 38
Deze week
Vorige week
Eerder
Wi
Willemijn
58