Hulp voor lwamalenge
Onderwijs voor iedereen!
nu 12 doel 1.755
funding finished
Laatste updates
08 februari om 16:14:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Ik wil graag in Oeganda kinderen kunnen helpen.
Ik wil helpen met het bouwen van de school waarmee ik indirect help met het bouwen van de toekomst van de kinderen uit lwamalenge
Motivatie
Hallo mijn naam is Lucas.
Tegen de tijd dat we op reis gaan ben ik 18 jaar en ik ben een jongere uit de morgenster kerk.
Ik ga samen met met de groep mbr to oeganda naar Oeganda om daar een school te bouwen in het dorp lwamalenge. Ik hoop daar nieuwe inzichten op te doen en ik hoop daar te helpen zover ik kan.
Projectfoto's
Jingo James
Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 
De droom
De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.
Het project
Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn zo'n 350 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Ondanks tekorten, had de school in 2019 de hoogste examenresultaten van alle scholen in de omgeving! Samen met Stichting SHIF bouwen we verder bouwen aan dit project.
Extra corona-hulp

Spaar met Livingstone voor extra Corona-ondersteuning voor alle partners. Extra steun is keihard nodig. Vaak gaat het geld direct op aan voedsel of een bijdrage aan het salaris. Maar soms zijn er andere noden zoals ziekte.

Onze partners weten waar de nood het hoogst is en kunnen snel en effectief handelen. Geef van harte, iedere bijdrage telt. Alvast heel hartelijk dank. Kijk op: ikdoemee.lst.nl/corona/

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
  • ?!
    Anoniem

    8 februari om 16:14

    Ik steun met een gift
    €10

Donaties
Bijdrage team € 2
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10