Ik doe mee voor Gambia!
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 1.256 doel 1.763
funding finished
Laatste updates
28 februari om 14:46:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

25 februari om 14:26:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Geld inzamelen voor onze reis en de activiteiten met kinderen in Gambia.
Motivatie
Met een groep jongeren mag ik meegaan op avontuur naar Gambia. We gaan een extra schoollokaal bouwen, en activiteiten voor de kinderen daar organiseren. We ontdekken een ander land, andere cultuur, en bovenal hoop ik dat we hier en daar ook God mogen ontdekken én zien!
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  28 februari om 14:46

  Ik steun met een gift
  €50

 • ?!
  Anoniem

  25 februari om 14:26

  Ik steun met een gift
  €100

 • ?!
  Anoniem

  17 januari om 17:25

  Ik steun met een gift
  €425

 • Cj
  CJR

  18 december om 11:27

  Ik steun met een gift
  €395

  Diverse acties Youth for Gambia

Donaties
Bijdrage team € 286
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
50
?!
Anoniem
100
?!
Anoniem
425
Cj
CJR
395