Armenië-Eschede-2020-Lisanne
Ik ga naar Armenië 2020
nu 2 doel 1.180
0% gefinancierd. nog 173 dagen
Laatste updates
29 november om 10:51:00 uur
Ha
Hanneke

Ik steun met een gift

Gaaf, Lisanne!
Het gaat onvergetelijk worden.

Doel
Hoi ik ben lisanne en ik ben 15 jaar oud. Ik ga mee met de organisatie livingstone twee weken naar Armenië Vayk. Wij gaan daar met 11 jongeren uit Enschede naar toe het lijkt me een leerzame gezellige twee weken. Met mooie maar ook ontroerende verhalen.
Motivatie
Ik ga mee voor voor de gezelligheid en de mensen te helpen, maar het belangrijkste voor de mooie ervaring natuurlijk. Dus zou je mij willen sponsoren?
Projectfoto's
Monica Hakobyan

Mozes en Monica hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en werken sinds 2003 in Vayk. Mozes is pastor en Monica is de leider van het daycare center. Sinds februari 2019 werken Mozes en Monica met Youth for Christ Armenië om het daycare center verder te ontwikkelen en uit te bouwen. 

De droom

Mozes en Monica willen hun geloof in God handen en voeten geven door hulp te bieden aan de armste en meest kwetsbare families. Zij bouwen aan een daycare center, een plek van liefde en warmte, waar iedereen welkom is. Hun visie is om ook in de omliggende dorpen een daycare center te starten. 

Het project

Vayk is een stad met ongeveer 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armenië. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoedige omstandigheden. Veel kinderen groeien op in gebroken gezinnen waar geweld, verslaving, en weinig aandacht voor hen is. Het daycare center in Vayk is een plaats waar liefde en aandacht, speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het daycare center. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen. 

Mijn team: Jongeren van de PG Enschede naar Armenië
Gelijke wereld - samenwerken - iets doen voor een ander - ervaring - niet lullen maar poetsen - lol hebben - saamhorigheidsgevoel - veiligheid - rijkdom - armoede - delen - mensen leren kennen - culturen - sharing is caring - behulpzaam zijn - blik verbreden - speelplezier
Bekijk mijn team
Updates
 • Ha
  Hanneke

  29 november om 10:51

  Ik steun met een gift
  €2

  Gaaf, Lisanne! Het gaat onvergetelijk worden.

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder
Ha
Hanneke
2