Jelle naar Georgie
Sport en spel voor iedereen
nu 291 doel 1.201
funding finished
Laatste updates
12 maart om 20:13:00 uur
Li
Liza

Ik steun met een gift

Succes Jelle!

12 maart om 16:54:00 uur
A.
A. den Heer

Ik steun met een gift

Doel
het doel is jongeren daar te kunnen voorzien van een sportveld en we gaan een tienerkamp opzetten en een communitygebouw opbouwen
Motivatie
Ik wil mensen helpen die het minder goed hebben dan ik het heb in het leven.
Help jij mee?
Projectfoto's
Beso Megrelishvili
Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.
De droom
Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.
Het project
Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.
Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • Li
  Liza

  12 maart om 20:13

  Ik steun met een gift
  €5

  Succes Jelle!

 • A.
  A. den Heer

  12 maart om 16:54

  Ik steun met een gift
  €100

Donaties
Bijdrage team € 186
Deze week
Vorige week
Eerder
Li
Liza
5
A.
A. den Heer
100