Jeroen naar Oeganda
Onderwijs voor iedereen!
nu 37 doel 1.755
2% gefinancierd. nog 51 dagen
Laatste updates
19 februari om 17:17:00 uur
Ma
Marjan

Ik steun met een gift

Succes namens Marjan.

08 februari om 16:15:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Geld op te halen om een school op te bouwen in Oeganda. Daarnaast mijn aandeel, kennis en enthousiasme leveren aan de inwoners en kinderen in Lwamalenge
Motivatie
Projectfoto's
Jingo James

Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 

De droom

De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.

Het project

Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn zo'n 350 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Ondanks tekorten, had de school in 2019 de hoogste examenresultaten van alle scholen in de omgeving! Samen met Stichting SHIF bouwen we verder bouwen aan dit project.

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
 • Ma
  Marjan

  19 februari om 17:17

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes namens Marjan.

 • ?!
  Anoniem

  8 februari om 16:15

  Ik steun met een gift
  €10

Donaties
Bijdrage team € 2
Deze week
Vorige week
Eerder
Ma
Marjan
25
?!
Anoniem
10