Joëlle naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
nu 794 doel 867
92% gefinancierd. nog 49 dagen
Laatste updates
15 juli om 09:18:00 uur
Je
Jessika en Nico

Ik steun met een gift

succes volgend jaar

31 december om 15:51:00 uur
Fa
Fam

Ik steun met een gift

Succes Joëlle

Doel
Mijn doel met deze reis om de mensen in Wit-Rusland te dienen en Ichtus een stukje dichterbij elkaar te brengen.
Motivatie
Mijn motivatie voor deze reis is dat ik een werkvakantie een enorm mooi iets vind om even buiten de westerse bubbel te kijken. Inspiratie te halen uit christenen ver weg. En om een mega gave tijd met Ichtus te beleven.
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Je
  Jessika en Nico

  15 juli om 09:18

  Ik steun met een gift
  €405

  succes volgend jaar

 • Fa
  Fam

  31 december om 15:51

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes Joëlle

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Je
Jessika en Nico
405
Fa
Fam
10