Johan Schmohl

Johans Journey To Roemenië

Johan Schmohl

Roemenie, juli 2020

Johan Schmohl

Johan Schmohl

Roemenie, juli 2020

€1.610 opgehaald van €497
Funding finished 1 supporter

Johans Journey To Roemenië

Logo Livingstone

Hoe mooi is het om elkaar te helpen. Te investeren in het geven van tijd en geld en zoveel meer. Ik...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Johan Schmohl

dit is mijn doel

In de zomer 2020 gaan wij met een groep mooie mensen op werkvakantie in het plaatsje Cihei te Roemenië. Hier gaan wij aan de slag bij een gezin die verslaafde mensen opvangt. Wij gaan hulp bieden door het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om groenten en bloemen verbouwen te kweken. Met de komst van de kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten gaat voorzien. Daarnaast gaan wij een kinderkamp organiseren voor de armste kinderen uit de regio. Door dit kinderkamp hopen wij de kinderen een onvergetelijke ervaring mee te geven!

Lees mijn motivatie

Updates
Johan Schmohl

Anoniem
€ 1000
Anoniem
€ 1000

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Roemenie Cihei

Bouw aan weerbaarheid en werkgelegenheid

Nelu Radu
Nelu Radu Projectleider in Roemenie Multcumim (bedankt) dat jij hebt gekozen voor dit project in Roemenië! Jij en jouw team zijn de eerste groep uit Nederland die met ons komt samenwerken. Ik kijk er enorm naar uit! Welkom!

Het project

In 2015 is stichting Change Lives opgericht met als doel om daklozen en verslaafden een nieuwe start te geven. Momenteel wonen 16 mensen, in zeecontainers, op het projectterrein. Midden op het terrein is een centrale woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. De volgende stap is de bouw van een aantal kweekkassen. Dit creëert werkgelegenheid waardoor mensen leren om voor zichzelf te zorgen. Ook levert dit groente en fruit op dat zelf gegeten en verkocht kan worden.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina op social media te delen