Johans Journey To Roemenië
Bouw mee aan een toekomst voor de amsten
doel 1451 + € 133
extra steun welkom, nog 49 dagen
Laatste updates
23 januari om 17:11:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
In de zomer 2020 gaan wij met een groep mooie mensen op werkvakantie in het plaatsje Cihei te Roemenië. Hier gaan wij aan de slag bij een gezin die verslaafde mensen opvangt. Wij gaan hulp bieden door het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om groenten en bloemen verbouwen te kweken. Met de komst van de kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten gaat voorzien. Daarnaast gaan wij een kinderkamp organiseren voor de armste kinderen uit de regio. Door dit kinderkamp hopen wij de kinderen een onvergetelijke ervaring mee te geven!
Motivatie
Hoe mooi is het om elkaar te helpen. Te investeren in het geven van tijd en geld en zoveel meer. Ik geloof dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen en dat wil ik nu samen met deze mooie groep jongen mensen doen in één van de armste gebieden van Europa. Verder wil ik deze familie Radu helpen om hun droom werkelijkheid te laten worden.
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lives zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
  • ?!
    Anoniem

    23 januari om 17:11

    Ik steun met een gift
    €1000

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
1000