Johans Journey To Roemenië
Bouwen aan toekomst voor kwetsbare mensen
doel 496.6 + € 1087.4
funding finished
Laatste updates
23 januari om 17:11:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
In de zomer 2020 gaan wij met een groep mooie mensen op werkvakantie in het plaatsje Cihei te Roemenië. Hier gaan wij aan de slag bij een gezin die verslaafde mensen opvangt. Wij gaan hulp bieden door het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om groenten en bloemen verbouwen te kweken. Met de komst van de kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten gaat voorzien. Daarnaast gaan wij een kinderkamp organiseren voor de armste kinderen uit de regio. Door dit kinderkamp hopen wij de kinderen een onvergetelijke ervaring mee te geven!
Motivatie
Hoe mooi is het om elkaar te helpen. Te investeren in het geven van tijd en geld en zoveel meer. Ik geloof dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen en dat wil ik nu samen met deze mooie groep jongen mensen doen in één van de armste gebieden van Europa. Verder wil ik deze familie Radu helpen om hun droom werkelijkheid te laten worden.
Projectfoto's
Nelu Radu
Nelu is getrouwd met Cristina en vader van 3 dochters. Hij is een enthousiaste leider en werkt hard om mensen uit de cirkel van armoede te krijgen.
De droom
Nelu’s droom is om zoveel mogelijk dakloze en/of verslaafde mensen een nieuwe kans en start te geven. Hij werkt aan een programma waarin mensen kunnen afkicken en een nieuw leven leren op te bouwen. Extra woon- en werkplekken voor deze mensen zijn nodig om het project verder op te bouwen.
Het project
In 2015 is stichting Change Lives opgericht met als doel om daklozen en/of verslaafden de kans te geven op een nieuwe start. Momenteel wonen 16 mensen in verschillende zeecontainers op het projectterrein. Midden op het terrein is een centrale woon- en leefkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. De volgende stap is de bouw een aantal kweekkassen. Deze geven werkgelegenheid waardoor mensen kunnen leren om voor zichzelf te zorgen.
Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
  • ?!
    Anoniem

    23 januari om 17:11

    Ik steun met een gift
    €1000

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
1000