Kees-Erik zet zich in voor Georgië !
Sport en spel voor iedereen
nu 559 doel 1.160
funding finished
Laatste updates
04 februari om 19:48:00 uur
Ke
Kees-Erik

Ik steun met een gift

Eigen bijdrage

31 december om 14:39:00 uur
Ke
Kees-Erik

Ik steun met een gift

bijdrage Dennis boeken

Doel
Doel: voldoende financiële middelen om jongeren in Georgië te kunnen voorzien van een sportveld, het opzetten van een tienerkamp en de bouw van een community centrum
Motivatie
Een deel van mijn tijd en financiële middelen vrij maken voor mensen die het veel minder hebben dan wij in Nederland.
Onze naaste zien en helpen dat is mijn motivatie; gevoed door een leven vanuit Christus.
Projectfoto's
Beso Megrelishvili

Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.

De droom

Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Het project

Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • Ke
  Kees-Erik

  4 februari om 19:48

  Ik steun met een gift
  €295

  Eigen bijdrage

 • Ke
  Kees-Erik

  31 december om 14:39

  Ik steun met een gift
  €30

  bijdrage Dennis boeken

 • Fa
  Fam.

  23 december om 07:58

  Ik steun met een gift
  €5

  Yes! Alvast een beetje voor al het moois wat jullie gaan doen en maken!

 • Ja
  Jan

  21 december om 20:29

  Ik steun met een gift
  €50

  Goed initiatief Jees-Erik! Gedoneerd!

 • Ke
  Kees-Erik

  21 december om 13:30

  Ik steun met een gift
  €5

  opbrengt lamp

Donaties
Bijdrage team € 174
Deze week
Vorige week
Eerder
Ke
Kees-Erik
295
Ke
Kees-Erik
30
Fa
Fam.
5
Ja
Jan
50
Ke
Kees-Erik
5