Liza naar Gambia
nu 50 doel 1.708
3% gefinancierd. nog 295 dagen
Laatste updates
10 september om 19:39:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Startpremie

Li
Liza
10 september om 20:37 uur

Bedankt ?

Li
Liza
10 september om 20:41 uur

Het vraagteken was een hartje... Superlief dat u mij sponsort

Doel
Ons doel is om een school in Gambia uit te breiden. Zodat er plek is voor meer kinderen. Zodat er meer kinderen onderwijs kunnen krijgen. Zodat er meer kinderen leren lezen en schrijven. En zodat zij zich later met hun talenten voor hun Gambia in kunnen zetten. U draagt toch ook een steentje bij?
Motivatie
Elk kind heeft recht op onderwijs! Elk kind heeft het recht om te dromen. Om timmerman te worden of verpleegster. Daarom bouwen wij mee. Om te delen in onze overvloed. Om te geven, maar ook zoveel ervaring te ontvangen.

''If many little people, in many little places, do many little things, the face of the world will be changed!''
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara!

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  10 september om 19:39

  Ik steun met een gift
  €50

  Startpremie

  Li
  Liza
  10 september om 19:39

  Bedankt ?

  Li
  Liza
  10 september om 19:39

  Het vraagteken was een hartje... Superlief dat u mij sponsort

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
?!
Anoniem
50
Vorige week
Eerder