Loïs naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
nu 317 doel 855
funding finished
Laatste updates
10 april om 18:57:00 uur
Ha
Hanna

Ik steun met een gift

Pasen poster actie

Ha
Hanna
10 april om 18:58 uur

Thanks voor je hulp sis, X

31 maart om 17:09:00 uur
To
Tonian & Ruchama & Suze

Ik steun met een gift

Zo stoer dat je weer gaat!

Doel
Ik wil graag geld inzamelen om terug te gaan naar Moldavië zodat we het dak op het Day Care Centre kunnen maken! Door het nieuwe Centre kunnen ze meer kinderen uit het dorp ondersteunen door middel van maaltijden, leren en spelen.
Motivatie
Twee jaar geleden ben ik voor het eerst in Moldavië geweest en toen zijn we erachter gekomen hoe hard onze hulp daar nodig is. Dit jaar mogen we terug gaan project af te maken wat we begonnen zijn. Ik vind het belangrijk om anderen te helpen die het minder hebben dan wij, en daarom ga ik graag terug!
Projectfoto's
Roma Donos
Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.
De droom
‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.
Het project
Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.
Mijn team: Eglesia in actie voor Moldavië 2020
Wij willen door deze reis Gods weg en Jezus’ voorbeeld volgen. In de tijd dat Jezus op aarde leefde, toonde Hij zijn liefde aan álle mensen. Zo willen wij de mensen om ons heen ook liefhebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • Ha
  Hanna

  10 april om 18:57

  Ik steun met een gift
  €69

  Pasen poster actie

  Ha
  Hanna
  10 april om 18:57

  Thanks voor je hulp sis, X

 • To
  Tonian & Ruchama & Suze

  31 maart om 17:09

  Ik steun met een gift
  €50

  Zo stoer dat je weer gaat!

 • Lo
  Loïs

  30 maart om 10:19

  Loïs naar Moldavië

  Ik heb ontzettend veel zin om terug te gaan naar Moldavië en de mensen daar verder te helpen. Wij als Nederlanders hebben het een stukje makkelijker dan de mensen in Moldavië en juist daarom vind ik het zo gaaf dat wij als groep onze tijd en energie in hen investeren!

Donaties
Bijdrage team € 198
Deze week
Vorige week
Eerder
Ha
Hanna
69
To
Tonian & Ruchama & Suze
50