Louisa naar Moldavië
Een warme plek voor jong en oud
doel 945 + € -1
funding finished
Laatste updates
07 maart om 17:29:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

12 januari om 20:48:00 uur
L
L

Ik steun met een gift

Hapjes

Doel
Het Day Care Centre moet nog verder af gemaakt worden zodat het een veilige, warme plek mag worden voor de kinderen en kwetsbare in het dorp. Samen gaan we ons daar voor inzetten. Isolatie op de muren en vrolijke muurschilderingen binnen.
Daarnaast gaan we de kinderen uit Bozieni en Dubovca weer een leuke week bezorgen met sport en spel.
Motivatie
Na de mooie ervaring van vorig jaar ga ik graag samen met een groep jongeren terug om samen met de mensen in Moldavië iets door te geven van de liefde die Jezus voor ons allen heeft. Wat is er mooier dan je in te zetten voor de mensen in deze wereld die het minder hebben en te bemoedigen met hulp en liefde?
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Ichthus goes Moldavië 2020
Wij willen gehoor geven aan de oproep van Jezus om onze naaste lief te hebben. We willen delen van onze liefde en welvaart in het armste land van Europa. We hopen zo de kinderen en mensen in Bozieni een hart onder de riem te steken en hen iets van de liefde van Jezus te laten zien.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  7 maart om 17:29

  Ik steun met een gift
  €5

 • L
  L

  12 januari om 20:48

  Ik steun met een gift
  €125

  Hapjes

Donaties
Bijdrage team € 814
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
5
L
L
125