Margina op Missie
Sport en spel voor iedereen
nu 739 doel 1.201
funding finished
Laatste updates
03 maart om 19:58:00 uur
Ma
marcello

Ik steun met een gift

zet 'm op zussie!

02 maart om 20:45:00 uur
Ad
Adri

Ik steun met een gift

Ik zie ze met Pinksteren wel ????

Doel
Mijn missie is om samen met de mensen in Georgië een onvergetelijke tijd te hebben, van elkaar te leren en te bouwen aan beter.
Motivatie
Ik vind het belangrijk om klaar te staan voor de mensen om je heen. Dat kan dichtbij maar in dit geval ook wat verder weg. Zo kan ik letterlijk en figuurlijk mijn horizon verbreden en ik hoop dat u/jij me daarin wil steunen!
Projectfoto's
Beso Megrelishvili
Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.
De droom
Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.
Het project
Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.
Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • Ma
  marcello

  3 maart om 19:58

  Ik steun met een gift
  €6

  zet 'm op zussie!

 • Ad
  Adri

  2 maart om 20:45

  Ik steun met een gift
  €10

  Ik zie ze met Pinksteren wel ????

 • Ma
  Margina

  3 februari om 11:28

  Ik steun met een gift
  €336

  Persoonlijke bijdrage

 • Ve
  Vennetjes

  10 januari om 09:12

  Ik steun met een gift
  €25

  Sukses Margina. Mooi hoor deze ervaring en het delen van onze rijkdom met hen door middel van je inzet en tijd.

 • Ma
  marolize

  21 december om 21:00

  Ik steun met een gift
  €20

  lieve zuster, hier ff een donatie van mij :-) mede mogelijk gemaakt door de kerstgiften van mn krantenwijk:-) xxx je zusje maro

 • Pa
  paps en mams

  20 december om 19:47

  Ik steun met een gift
  €150

  Eindejaarsuitkering voor je reis naar Georgie

 • Ma
  marcello

  20 december om 19:44

  Ik steun met een gift
  €6

  voor margina een klein bedrag van marcello

Donaties
Bijdrage team € 186
Deze week
Ve
Vennetjes
25
Vorige week
Eerder
Ma
marcello
6
Ad
Adri
10
Ma
Margina
336
Ma
marolize
20
Pa
paps en mams
150
Ma
marcello
6