Matthias op reis.
Sport en spel voor iedereen
nu 747 doel 1.201
funding finished
Laatste updates
16 maart om 12:42:00 uur
Pe
Pedropel

Ik steun met een gift

Jullie hadden het afgelopen weekend een financiële tegenvaller. De bruidsmodeshow ging immers niet door. Ik zelf had het afgelopen weekend een financiële meevaller. Tegen de verwachting in kon ik zelf een reparatie uitvoeren die anders veel geld gekost had. Een reden voor mij om nu een bedrag van E 5,00 te doneren.
En ondanks de Corona tegenslagen toch veel succes met eventueel nog komende akties.

15 februari om 20:57:00 uur
Om
Oma en opa

Ik steun met een gift

Matt mooi project om je voor in te zetten. Zet hem op. Ervaring voor je leven.

Doel
De reis naar Georgië bekostigen.
Motivatie
Ik wil graag het bekende en rijke west Europa verlaten, en zien hoe andere mensen het hebben.
Projectfoto's
Beso Megrelishvili

Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.

De droom

Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Het project

Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • Pe
  Pedropel

  16 maart om 12:42

  Ik steun met een gift
  €5

  Jullie hadden het afgelopen weekend een financiële tegenvaller. De bruidsmodeshow ging immers niet door. Ik zelf had het afgelopen weekend een financiële meevaller. Tegen de verwachting in kon ik zelf een reparatie uitvoeren die anders veel geld gekost had. Een reden voor mij om nu een bedrag van E 5,00 te doneren. En ondanks de Corona tegenslagen toch veel succes met eventueel nog komende akties.

 • Om
  Oma en opa

  15 februari om 20:57

  Ik steun met een gift
  €50

  Matt mooi project om je voor in te zetten. Zet hem op. Ervaring voor je leven.

 • Ma
  Matthias

  3 februari om 20:11

  Ik steun met een gift
  €336

  Eigen Bijdrage

 • Ma
  Martijn

  28 januari om 15:45

  Ik steun met een gift
  €10

  Top dat je dit doet! Succes Matthias!

 • t
  tante Suzan

  2 januari om 17:31

  Ik steun met een gift
  €5

  Bijdrage

 • Ma
  Maarten

  1 januari om 01:27

  Ik steun met een gift
  €50

  Veel succes

 • Pa
  Pa en Ma

  27 december om 11:33

  Ik steun met een gift
  €100

  Succes!!!

 • Pi
  Piet

  23 december om 21:09

  Ik steun met een gift
  €5

  Veel succes

Donaties
Bijdrage team € 186
Deze week
Vorige week
Eerder
Pe
Pedropel
5
Om
Oma en opa
50
Ma
Matthias
336
Ma
Martijn
10
t
tante Suzan
5
Ma
Maarten
50
Pa
Pa en Ma
100
Pi
Piet
5