Naomi naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
nu 248 doel 855
funding finished
Laatste updates
11 januari om 17:10:00 uur
Br
Bryan

Ik steun met een gift

Alsjeblieft

Doel
Met de acties willen wij geld ophalen om het Day Care Centre af te maken zodat kinderen een plek hebben om kind te zijn. Ook halen we geld op voor de volwassene en ze met dingen helpen en natuurlijk een leuke tijd te bezorgen.
Motivatie
Ik wil dit doen omdat ik graag mensen wil helpen en hier lang op heb moeten wachten, maar dat kan ik niet alleen, we hebben al een hele mooie groep waarmee we gaan. Maar ik heb ook hulp nodig van mijn omgeving om geld op te halen, dus als ik word geholpen kan ik weer andere mensen helpen.
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Eglesia in actie voor Moldavië 2020
Wij willen door deze reis Gods weg en Jezus’ voorbeeld volgen. In de tijd dat Jezus op aarde leefde, toonde Hij zijn liefde aan álle mensen. Zo willen wij de mensen om ons heen ook liefhebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • Br
  Bryan

  11 januari om 17:10

  Ik steun met een gift
  €50

  Alsjeblieft

Donaties
Bijdrage team € 198
Deze week
Vorige week
Eerder
Br
Bryan
50