Niels naar georgië
Sport en spel voor iedereen
nu 522 doel 1.201
funding finished
Laatste updates
03 februari om 22:11:00 uur
Ni
Niels

Ik steun met een gift

eigen bijdrage

25 november om 20:38:00 uur
Ni
Niels

Ik steun met een gift

Aanbetaling

Doel
Het doel is om een community centre op te bouwen in Georgië Aghaiani. Wij beginnen met een sportveld op het stuk land dat ze gekregen hebben.

Ook zullen we een soort tienerkamp opzetten om de kinderen daar wat afleiding van hun dagelijkse sleur te geven.
Motivatie
Ik vind het goed om mijn middelen in te zetten voor mensen die het minder hebben dan wij. Ook vorig jaar mocht ik ervaren hoe mooi het was om er voor andere mensen te zijn. Om dit nog een keer te ervaren, ga ik nog een keer mee.
Help jij me mee?
Projectfoto's
Beso Megrelishvili

Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.

De droom

Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Het project

Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • Ni
  Niels

  3 februari om 22:11

  Ik steun met een gift
  €131

  eigen bijdrage

 • Ni
  Niels

  25 november om 20:38

  Ik steun met een gift
  €205

  Aanbetaling

Donaties
Bijdrage team € 186
Deze week
Ni
Niels
205
Vorige week
Eerder
Ni
Niels
131