Rebecca's Journey To Romania
Bouw mee aan een toekomst voor de amsten
nu 863 doel 1.451
59% gefinancierd. nog 49 dagen
Laatste updates
26 februari om 21:28:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

20 januari om 14:18:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
In de zomer van 2020 hopen wij met de jeugd van De Kandelaar op werkvakantie te gaan naar Roemenië. In een van de armste landen van Europa gaan wij aan de slag! Wij willen ons inzetten voor de bevolking van Roemenië. Wat gaan wij daar doen? Wij willen graag een kas bouwen en financieren in het dorpje Cihei, zodat de mensen daar aan het werk kunnen in de kas om groenten te verbouwen en het voedsel uit te delen. Op deze manier hopen wij dat het dorpje zelfvoorzienend kan worden. Daarnaast gaan we ook een kinderkamp organiseren, delen we voedsel uit en hopen we mooie gesprekken te hebben.
Motivatie
Wat ik belangrijk vind is mensen hulp bieden waar nodig is. Ik wil ervaren hoe is om met armoede en onrecht om te gaan. Door een werkvakantie leer je jezelf en de wereld om je heen beter kennen. Met deze groep wil ik het avontuur aangaan om een kas te bouwen, een verslavingsopvang op te knappen, kinderen een lach op het gezicht geven en Gods liefde te verspreiden. Hopelijk wordt het een ervaring om nooit te vergeten! Wil jij mij helpen door een financiële bijdrage? Niet voor mij, maar voor de wereld om ons heen!
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lives zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  26 februari om 21:28

  Ik steun met een gift
  €12

 • ?!
  Anoniem

  20 januari om 14:18

  Ik steun met een gift
  €25

 • Re
  Rebecca

  9 januari om 22:17

  Ik steun met een gift
  €12

  Ha
  Harmen
  9 januari om 22:17

  Horzo

 • Om
  Oma Ans

  30 december om 23:35

  Ik steun met een gift
  €30

  Veel sterkte met de voorbereiding. Ik hoop dat jullie genoeg geld ophalen. Liefs van oma

 • Ma
  Margrietha Steendam

  26 november om 23:35

  Ik steun met een gift
  €200

  Lieve Rebecca,wat een prachtige motivatie heb je geschreven. Ik steun je graag en hoop ook dat het project goed mag verlopen en dat jullie doelen gehaald worden.

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
12
?!
Anoniem
25
Re
Rebecca
12
Om
Oma Ans
30
Ma
Margrietha Steendam
200