Reinoud van de Craats
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
Reinoud van de Craats
doel 55 + € 806
funding finished
Laatste updates
18 december om 11:15:00 uur
Cj
CJR

Ik steun met een gift

Diverse acties Youth for Gambia Katwijk 2020

06 november om 18:23:00 uur
Re
Reinoud

Ik steun met een gift

Talentenactie

Doel
Samen met een groep jongeren uit Katwijk hoop ik in de zomer van 2020 mee te helpen aan de bouw van een school in Gambia! Helpt u ons helpen?
Motivatie
Omdat ik zelf in het onderwijs werkzaam ben weet ik hoe belangrijk goed onderwijs is voor de toekomst van kinderen. We hebben de opdracht om onze naaste lief te hebben; op deze manier kunnen we dat handen en voeten geven. Je wordt rijk door te geven !
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
 • Cj
  CJR

  18 december om 11:15

  Ik steun met een gift
  €325

  Diverse acties Youth for Gambia Katwijk 2020

 • Re
  Reinoud

  6 november om 18:23

  Ik steun met een gift
  €250

  Talentenactie

Donaties
Bijdrage team € 286
Deze week
Vorige week
Eerder
Cj
CJR
325
Re
Reinoud
250