Rubens Journey to Romania
nu 0 doel 1.451
0% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
Doel
Roemenië is één van de armste landen in de Europese Unie, de mensen daar kunnen dus alle hulp gebruiken. Samen met mijn kerkse jaargenoten wil ik deze hulp bieden aan een verslavingsopvang. Door het bouwen van een kas bij deze opvang zetten ze de eerste stappen naar financiële onafhankelijkheid. Daarnaast geven we de armste kinderen de tijd van hun leven tijdens een kinderkamp, en delen we voedsel uit aan de daklozen in de nabijgelegen stad.
Motivatie
Tijdens deze reis wil ik me graag praktisch inzetten voor een ander. Dat is de belangrijkste waarom ik meega: mezelf aan de kant zetten voor een ander. In Roemenië kunnen ze onze hulp goed gebruiken. Ook hoop ik een ervaring op te doen die mijn levensbeeld verandert, en waar ik mijn leven lang lol van heb.
Het is tof dat ik deze kans krijg, laat ik er dan het maximale voor doen. Ik heb er zin in!
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder