Steun mij! En geef kinderen een toekomst
Een warme plek voor jong en oud
nu 839 doel 902
funding finished
Laatste updates
28 januari om 16:38:00 uur
Li
Lisanne

Ik steun met een gift

Kanjer(s)!!!

Doel
Met een mooie groep mensen gaan we in juli weer een schitterende tijd tegemoet om daar weer een stap te maken met het Day Care Center.
We willen met elkaar als groep zijnde en met Mihai en zijn mannen weer de gewenste doelen behalen. Ik hoop dat we met elkaar weer iets moois kunnen neerzetten en Gods kracht weer mogen ervaren.
Motivatie
Ik ga mee met deze reis omdat ik de liefde van God wil uitdragen en dat we met elkaar iets neer kunnen zetten wat mensenharten veranderd.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Ichthus goes Moldavië 2020
Wij willen gehoor geven aan de oproep van Jezus om onze naaste lief te hebben. We willen delen van onze liefde en welvaart in het armste land van Europa. We hopen zo de kinderen en mensen in Bozieni een hart onder de riem te steken en hen iets van de liefde van Jezus te laten zien.
Bekijk mijn team
Updates
 • Li
  Lisanne

  28 januari om 16:38

  Ik steun met een gift
  €25

  Kanjer(s)!!!

Donaties
Bijdrage team € 814
Deze week
Vorige week
Eerder
Li
Lisanne
25