Vincents Journey To Romania
nu 0 doel 1.451
0% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
Doel
Ik wil graag met deze groep naar Roemenië reizen om daar in de zomervakantie van 2020 hulp te bieden. In het arme dorpje Cihei is onze hulp hard nodig, ons doel is om daar een verslavingsopvang op te knappen en om hulp te bieden bij het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om voedsel te kweken. Met deze kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten kan voorzien. Ook gaan we aan de slag in Cihei door voedsel uit te delen voor de allerarmsten en nemen we de kinderen van het dorp een week mee op kinderkamp.
Motivatie
Ik hoop dat we in het dorpje een verschil kunnen maken door daar 2 weken hard aan het werk te gaan. In één van de armste gebieden van Europa is onze hulp hard nodig en ik wil daar graag mijn handen voor uit de mouwen steken. Ik hoop dat ik daar een mooie ervaring op kan doen. Uw financiële bijdrage is hard nodig! Alvast bedankt!
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder