Vincents Journey To Romania
Bouw mee aan een toekomst voor de amsten
doel 496.6 + € 677.4
funding finished
Laatste updates
28 maart om 17:20:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Bedankt voor je werkzaamheden!

21 januari om 22:58:00 uur
Ch
Chris en Karin

Ik steun met een gift

Bedankt voor je werk bij ons in de schuur - succes met je voorbereidingen voor Roemenië

Doel
Ik wil graag met deze groep naar Roemenië reizen om daar in de zomervakantie van 2020 hulp te bieden. In het arme dorpje Cihei is onze hulp hard nodig, ons doel is om daar een verslavingsopvang op te knappen en om hulp te bieden bij het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om voedsel te kweken. Met deze kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten kan voorzien. Ook gaan we aan de slag in Cihei door voedsel uit te delen voor de allerarmsten en nemen we de kinderen van het dorp een week mee op kinderkamp.
Motivatie
Ik hoop dat we in het dorpje een verschil kunnen maken door daar 2 weken hard aan het werk te gaan. In één van de armste gebieden van Europa is onze hulp hard nodig en ik wil daar graag mijn handen voor uit de mouwen steken. Ik hoop dat ik daar een mooie ervaring op kan doen. Uw financiële bijdrage is hard nodig! Alvast bedankt!
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lives zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  28 maart om 17:20

  Ik steun met een gift
  €300

  Bedankt voor je werkzaamheden!

 • Ch
  Chris en Karin

  21 januari om 22:58

  Ik steun met een gift
  €100

  Bedankt voor je werk bij ons in de schuur - succes met je voorbereidingen voor Roemenië

 • De
  Derk

  13 januari om 21:41

  Ik steun met een gift
  €40

  Dank voor het fixen!

 • ?!
  Anoniem

  10 januari om 22:24

  Ik steun met een gift
  €150

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
300
Ch
Chris en Karin
100
De
Derk
40
?!
Anoniem
150