Willem's Journey To Romania
nu 359 doel 1.421
25% gefinancierd. nog 146 dagen
Laatste updates
21 oktober om 13:36:00 uur
Pa
Papa

Ik steun met een gift

Succes met alle voorbereidingen en het geld verzamelen, Willem! Hier alvast een eerste bijdrage.

Doel
het doel is om in Cihei Roemenie een kas te bouwen voor een kamp met ex verslaafden zodat hun de groenten kunnen verkopen en meer geld kunnen verdienen en zo nog meer uitbreiden.
Motivatie
wij gaan met een heerlijke groep op werk vakantie. en het lijkt me een erg leuke ervaring om de mensen die het een stuk minder hebben dan ons te helpen zodat zij het ook weer beter krijgen
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Pa
  Papa

  21 oktober om 13:36

  Ik steun met een gift
  €20

  Succes met alle voorbereidingen en het geld verzamelen, Willem! Hier alvast een eerste bijdrage.

Donaties
Bijdrage team € 339
Deze week
Vorige week
Eerder
Pa
Papa
20