Armenië 2020 Max Klaver
Speelplezier voor kwetsbare kinderen
nu 1.279 doel 1.863
69% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
30 november om 11:11:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
De kinderen in Armenië vermaken en hun dag een beetje beter maken.
Motivatie
De kinderen helpen in Armenië.
Iets goeds doen.
Projectfoto's
Monica Hakobyan
Monica is getrouwd met Mozes en samen hebben ze 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Monica geeft samen met haar zoon Samuel leiding aan het dagcentrum. Mozes is pastor van de kerk. Vol overtuiging en op een liefdevolle manier geeft Monica aandacht aan kwetsbare kinderen.
De droom
Monica wil haar geloof in God handen en voeten geven door hulp te bieden aan de armste en meest kwetsbare families. Zij bouwen aan een dagcentrum, een plek van liefde en warmte, waar iedereen welkom is. Hun visie is om ook in de omliggende dorpen een dagcentrum te starten.
Het project
Vayk is een stad met 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armenië. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoede. Veel kinderen groeien op in gezinnen waar er door geweld en verslaving weinig aandacht voor hen is. Het dagcentrum in Vayk is een plaats waar veel liefde en aandacht speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het dagcentrum. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen.
Mijn team: Jongeren van de PG Enschede naar Armenië
Gelijke wereld - samenwerken - iets doen voor een ander - ervaring - niet lullen maar poetsen - lol hebben - saamhorigheidsgevoel - veiligheid - rijkdom - armoede - delen - mensen leren kennen - culturen - sharing is caring - behulpzaam zijn - blik verbreden - speelplezier
Bekijk mijn team
Updates
  • ?!
    Anoniem

    30 november om 11:11

    Ik steun met een gift
    €637

Donaties
Bijdrage team € 642
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
637