Anne naar Wit-Rusland Ichtus Leerdam
Een bijzondere vakantie voor kinderen
nu 418 doel 1.326
32% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
17 november om 16:57:00 uur
Sy
Systeembeheerder

Ik steun met een gift

Doel
Samen met jeugdvereniging Ichtus Leerdam hoop ik in de zomer van 2020 op werkvakantie te gaan naar Shkuntiki in Wit-Rusland.
Hier gaan we helpen bij de renovatie van een Day Care Centre en zullen we een kinderkamp organiseren.
Motivatie
Om samen met een groep christelijke jongeren op werkvakantie te gaan om niet alleen iets te doen voor de samenleving daar, maar om ook het evangelie te delen, is hartstikke mooi. Geweldig zelfs.
Werken vanuit Gods Woord, en dat Woord ook verkondigen daar.
Jezus zegt: "Heb je naaste lief."
Ik hoop op deze manier ook mijn naasten lief te hebben.
En ik hoop natuurlijk ook om een verschrikkelijk leuke tijd te hebben met iedereen!
Projectfoto's
Sergey K.
Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.
De droom
Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.
Het project
Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
  • Sy
    Systeembeheerder

    17 november om 16:57

    Ik steun met een gift
    €50

Donaties
Bijdrage team € 368
Deze week
Vorige week
Eerder
Sy
Systeembeheerder
50