Jordi naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam
Een bijzondere vakantie voor kinderen
nu 853 doel 1.356
63% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
17 november om 16:59:00 uur
Sy
Systeembeheerder

Ik steun met een gift

Doel
Wij willen 3 hele belangrijke dingen doen: Ten eerste meehelpen met het organiseren van kinderkampen voor de (arme) kinderen uit het dorp Shkuntiki in Wit-Rusland. Daarnaast samen met mensen daar een oude school ombouwen/renoveren tot dagverblijf. En last but zeker not least: De mensen daar vertellen over het evangelie.
Motivatie
Ik ga mee omdat wij de taak hebben gekregen om ons geloof in woord en daad te uiten. Hier kunnen we werken aan een project en tegelijkertijd het evangelie verspreiden! Daarnaast om steeds meer afhankelijk te worden van Jezus. Tot slot om een supergezellige tijd te beleven met iedereen.
Projectfoto's
Sergey K.
Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.
De droom
Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.
Het project
Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
  • Sy
    Systeembeheerder

    17 november om 16:59

    Ik steun met een gift
    €485

Donaties
Bijdrage team € 368
Deze week
Vorige week
Eerder
Sy
Systeembeheerder
485