Natalie naar Wit-Rusland-Ichtus Leerdam
Een bijzondere vakantie voor kinderen
nu 893 doel 1.326
67% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
17 november om 16:58:00 uur
Sy
Systeembeheerder

Ik steun met een gift

Doel
Samen met Ichtus mag ik in de zomer van 2020 afreizen naar het noorden van Wit-Rusland. Daar hopen wij samen met Sergey in Shkuntiki een christelijk kinderkamp te organiseren en gebouwen te renoveren tot day care center. Ook mogen we de armen in het dorp bezoeken om door de sleur van armoede heen Gods licht te laten schijnen.
Motivatie
Jezus heeft ons geleerd om te zien naar onze naasten en ons dienstbaar op te stellen. Hoe mooi is het om aan deze oproep gehoor te geven door praktisch aan de slag te gaan op Gods wereld en te ontdekken hoe God ook 1850 kilometer hiervandaan werkt.
Projectfoto's
Sergey K.
Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.
De droom
Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.
Het project
Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
  • Sy
    Systeembeheerder

    17 november om 16:58

    Ik steun met een gift
    €525

Donaties
Bijdrage team € 368
Deze week
Vorige week
Eerder
Sy
Systeembeheerder
525