HOOP voor de kinderen in Shkuntiki!
Een bijzondere vakantie voor kinderen
Ichtus naar Wit-Rusland - ondernemerspagina
nu 959 doel 6.000
16% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
19 november om 18:21:00 uur
Sy
Systeembeheerder

Ik steun met een gift

Doel
Wij gaan meehelpen met het organiseren van kinderkampen voor de kinderen uit het dorp Shkuntiki in Wit-Rusland. De kinderen worden hierdoor bevrijd uit de sleur van verveling en armoede, bovendien krijgen de kinderen te horen over het evangelie.

Daarnaast zullen we mensen uit het dorp Shkuntiki bezoeken die leven in extreme armoede. Naast onze aanwezigheid zullen we hen verblijden met een voedselpakket en kleine renovatiewerkzaamheden verrichten.

Tot slot zullen we samen met de mensen uit Shkuntiki aan de renovatie van het day care centre werken. Dit is een oud gebouw zonder keuken en faciliteiten. We gaan meebouwen aan een nieuwe keuken en knappen een lokaal voor de kinderen op. Eveneens werken we mee aan het hoofdgebouw van de locatie. Dit is een oude school van meer dan 70 jaar oud. We zullen de klaslokalen verbouwen tot slaapzalen en de buitenmuur van het gebouw vervangen.
Motivatie
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die moeten leven in moeilijke omstandigheden te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord hierover te vertellen, en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.

Toen we hoorden over de droom van Sergey ontstond direct het verlangen om onze bijdrage te gaan leveren in Shkuntiki. We kijken uit naar alle wonderdaden die God gaat verrichten voor de mensen in Shkuntiki!
Projectfoto's
Sergey K.
Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.
De droom
Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.
Het project
Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Updates
  • Sy
    Systeembeheerder

    19 november om 18:21

    Ik steun met een gift
    €959

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Sy
Systeembeheerder
959