Toekomst perspectief voor Shkuntiki
Een bijzondere vakantie voor kinderen
nu 818 doel 1.356
60% gefinancierd. nog 207 dagen
Laatste updates
17 november om 17:00:00 uur
Sy
Systeembeheerder

Ik steun met een gift

Doel
In de zomer van 2020 hoop ik met ichtus naar Wit-Rusland te vertrekken, om daar te helpen met het realiseren van een Day Care Centre. In dit centrum zullen in de toekomst kinderkampen gehouden worden. Door bij te dragen aan dit project hoop ik de kinderen uit hun dagelijkse sleur te halen, en hun een stukje blijdschap en hoop voor de toekomst te geven waarmee ze aan de slag kunnen in hun verdere leven. Bovendien hoop ik dat ik met mijn werk het evangelie uit mag dragen aan de kinderen. Daarnaast willen wij de arme mensen in Shkuntiki helpen en de Christelijke gemeente in de regio ondersteunen.
Motivatie
Hier in Nederland beseffen wij te weinig wat voor een gezegend en welvarend leven wij hebben, en wat voor een geschenk van God het is dat wij zo mogen leven. In Wit-Rusland hoop ik daarom in te zien dat het bij lang niet iedereen zo van zelf gaat als wij hier in Nederland denken. Bovendien zie ik het als onze taak van God om ons in te zetten voor onze naasten en het evangelie te verspreiden. Door mijn bijdrage aan deze werkvakantie hoop ik mij in te kunnen zetten voor onze naasten in Wit-Rusland.
Projectfoto's
Sergey K.
Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.
De droom
Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.
Het project
Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
  • Sy
    Systeembeheerder

    17 november om 17:00

    Ik steun met een gift
    €450

Donaties
Bijdrage team € 368
Deze week
Vorige week
Eerder
Sy
Systeembeheerder
450