Veerle

Veerle naar Wit-Rusland

Veerle

Wit-Rusland, juli 2021

Veerle

Veerle

Wit-Rusland, juli 2021

€357 opgehaald van €306
Nog 169 dagen

Veerle naar Wit-Rusland

Logo Livingstone

Ik hoop op deze manier bij te kunnen dragen aan een heel mooi project dat het woord van God kan...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Veerle

dit is mijn doel

Ik hoop kinderen in Wit-Rusland een onvergetelijke zomer bezorgen en hen leren over het evangelie. Daarnaast hoop ik dat wij met deze werkvakantie Sergei heel ver op weg kunnen helpen om het project wat hij voor ogen heeft op te zetten. Hierdoor kan hij de kinderen misschien wel een toekomst bieden!

Lees mijn motivatie

Updates
Veerle

Er zijn nog geen berichten.
Mijn groep

Het project

Wit-Rusland Shkuntiki

Een bijzondere vakantie voor kinderen

Sergey K.
Sergey K. Projectleider in Wit-Rusland Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

Het project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina op social media te delen