PGNN naar Moldavië

PGNN naar Moldavië

Moldavie, juli 2022

PGNN naar Moldavië

PGNN naar Moldavië

Moldavie, juli 2022

€5.710 opgehaald van €11.869
Nog 299 dagen 2 supporters

Logo Livingstone

Veel kinderen in Zabrenici groeien op zonder hun ouders. Moldavië is een van de armste landen van...

Lees onze motivatie

Hoi, wij zijn PGNN naar Moldavië

dit is ons doel

In de zomervakantie van 2022 hopen wij alsnog de reis te kunnen maken naar Zabrenici, nadat onze werkvakantie in de voorgaande jaren is geannuleerd vanwege corona. Samen met lokale bouwvakkers willen wij de aanbouw van het Day Care Centre (DCC) afmaken. Dat betekent stucen en verven van de muren, het maken van een plafond en het plaatsen van de keuken. Samenwerken aan een veilige plek met meer ruimte voor de kinderen uit Zabriceni! Daarnaast organiseren wij een kinderkamp voor de kinderen. In hun leven hebben ze weinig pleziertjes of bijzondere activiteiten. Wij organiseren voor hen een week vol sport en spel, die hopelijk voor hen onvergetelijk wordt

Lees onze motivatie

Updates
PGNN naar Moldavië

Systeembeheerder
€ 3862
Systeembeheerder
€ 3862

Ik steun met een gift

Het project

Moldavie Zabriceni

Investeer in de toekomst van kinderen

Victor Caminschi
Victor Caminschi Projectleider in Moldavie Kinderen een plek bieden waar ze het evangelie van Jezus horen en ruimte hebben om te leren en te spelen, dáár bouw ik aan. Help jij mee? Van harte welkom in Zabriceni!

Het project

Victor geeft leiding aan een dagcentrum in Zabriceni. Drie keer per week komen kinderen naar het dagcentrum voor huiswerkbegeleiding, sport- en spelactiviteiten en een warme maaltijd. Ze krijgen ondersteuning in het leren, horen de Bijbelse verhalen en kunnen veilig spelen en sporten. Veel van deze kinderen groeien op in moeilijke situaties en worden regelmatig geconfronteerd met geweld en verslaving. Het dagcentrum is voor hen een veilige plaats waar ze zich thuis voelen.

Lees de droom

Je kunt ons ook steunen door deze pagina te delen