Zoe van der Wereld

Ik ga naar Armenie!

Zoe van der Wereld

Armenie, juli 2022

Zoe van der Wereld

Zoe van der Wereld

Armenie, juli 2022

€1.732 opgehaald van €1.868
Funding finished 1 supporter

Ik ga naar Armenie!

Logo Livingstone

Ik wil graag in juli 2022 de kinderen van Armenie helpen door een speeltuin te bouwen voor ze! En...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Zoe van der Wereld

dit is mijn doel

Mijn doel is om met mijn jeugdkerk groep genoeg geld bij elkaar te sparen voor mijn werkreis naar Armenie in juli 2022. Ik hoop dat u mij wilt steunen door te doneren op deze pagina. My goal is to save up enough money to go to Armenia in July 2022 for a worktrip with my church friends. I hope that you will support me by donating on this website.

Lees mijn motivatie

Updates
Zoe van der Wereld

Systeembeheerder
€ 872
Systeembeheerder
€ 872

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Armenie Vayk

Speelplezier voor kwetsbare kinderen

Monica Hakobyan
Monica Hakobyan Projectleider in Armenie Er zijn veel kinderen in Vayk die een moeilijke thuissituatie hebben, doordat er gebrek is aan geld. Wij helpen hen en geven de kans om onbezorgd te kunnen spelen en te leren. Help jij mee? Welkom in Vayk!

Het project

Vayk is een stad met 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armeniƫ. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoede. Veel kinderen groeien op in gezinnen waar er door geweld en verslaving weinig aandacht voor hen is. Het dagcentrum in Vayk is een plaats waar veel liefde en aandacht speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het dagcentrum. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen