Jordi

Jordi naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

Jordi

Wit-Rusland, juli 2022

Jordi

Jordi

Wit-Rusland, juli 2022

€1.060 opgehaald van €1.361
Nog 312 dagen 1 supporter

Jordi naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

Logo Livingstone

Ik ga mee omdat wij de taak hebben gekregen om ons geloof in woord en daad te uiten. Hier kunnen we...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Jordi

dit is mijn doel

Wij willen 3 hele belangrijke dingen doen: Ten eerste meehelpen met het organiseren van kinderkampen voor de (arme) kinderen uit het dorp Shkuntiki in Wit-Rusland. Daarnaast samen met mensen daar een oude school ombouwen/renoveren tot dagverblijf. En last but zeker not least: De mensen daar vertellen over het evangelie.

Lees mijn motivatie

Updates
Jordi

Systeembeheerder
€ 485
Systeembeheerder
€ 485

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Wit-Rusland Shkuntiki

Een bijzondere vakantie voor kinderen

Sergey K.
Sergey K. Projectleider in Wit-Rusland Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

Het project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen