Matthijn van Felius

Toekomst perspectief voor Shkuntiki

Matthijn van Felius

Wit-Rusland, juli 2022

Matthijn van Felius

Matthijn van Felius

Wit-Rusland, juli 2022

€1.025 opgehaald van €1.361
Nog 313 dagen 1 supporter

Toekomst perspectief voor Shkuntiki

Logo Livingstone

Hier in Nederland beseffen wij te weinig wat voor een gezegend en welvarend leven wij hebben, en...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Matthijn van Felius

dit is mijn doel

In de zomer van 2020 hoop ik met ichtus naar Wit-Rusland te vertrekken, om daar te helpen met het realiseren van een Day Care Centre. In dit centrum zullen in de toekomst kinderkampen gehouden worden. Door bij te dragen aan dit project hoop ik de kinderen uit hun dagelijkse sleur te halen, en hun een stukje blijdschap en hoop voor de toekomst te geven waarmee ze aan de slag kunnen in hun verdere leven. Bovendien hoop ik dat ik met mijn werk het evangelie uit mag dragen aan de kinderen. Daarnaast willen wij de arme mensen in Shkuntiki helpen en de Christelijke gemeente in de regio ondersteunen.

Lees mijn motivatie

Updates
Matthijn van Felius

Systeembeheerder
€ 450
Systeembeheerder
€ 450

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Wit-Rusland Shkuntiki

Een bijzondere vakantie voor kinderen

Sergey K.
Sergey K. Projectleider in Wit-Rusland Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

Het project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen