William

William Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

William

Wit-Rusland, juli 2022

William

William

Wit-Rusland, juli 2022

€1.075 opgehaald van €1.331
Nog 313 dagen 1 supporter

William Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

Logo Livingstone

Wat mij motiveert om mee te gaan met deze reis is het helpen van de naasten in landen waar de...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben William

dit is mijn doel

In de zomer van 2020 ga ik samen met Ichtus voor twee weken naar Wit-Rusland, Shkuntiki. Hier mogen we onze naasten dienen door een helpende hand te bieden bij het project van Sergey. Zo helpen we mee met het organiseren van kinderkampen en daarnaast werken we samen met de mensen uit Shkunktiki aan de renovatie van het day care centre en het hoofdgebouw

Lees mijn motivatie

Updates
William

Systeembeheerder
€ 500
Systeembeheerder
€ 500

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Wit-Rusland Shkuntiki

Een bijzondere vakantie voor kinderen

Sergey K.
Sergey K. Projectleider in Wit-Rusland Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

Het project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen