Jantineke

Wouw ik ga het doen!

Jantineke

Oeganda, juli 2024

Jantineke

Jantineke

Oeganda, juli 2024

€2.727 opgehaald van €2.656
Nog 52 dagen 44 supporters

Wouw ik ga het doen!

Logo Livingstone

Hoi, ik ben Jantineke

dit is mijn doel

Wat wil ik bereiken met deze actie?: ja goede vraag... ik wil graag Liefde uitstralen door deze...

Lees mijn doel

Dit is mijn motivatie

Waarom ik deze reis wil doen is dan een 2de vraag. Want voor Liefde hoef ik niet zo ver weg toch?...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Jantineke

dit is mijn doel

Wat wil ik bereiken met deze actie?:
ja goede vraag... ik wil graag Liefde uitstralen door deze actie. Liefde voor de mensen om mij heen en dat we met Liefde zoveel meer kunnen bereiken dan we denken en verwachten. Dus wat verwacht ik...: heel veel... en nog meer dan ik ooit zal kunnen dromen.

En wil jij mij helpen? En met mij mee dromen? Je kunt mij helpen door een taart te bestellen als je een verjaardag, feestje of lekkere trek hebt. Zo kan je mij sponsoren.
Maar wil je op de kilo's letten en wil je geen taart hebben omdat je daar niet van houdt (bijna onmogelijk maar het kan...) mag je natuurlijk ook een geldbedrag overmaken ;) Ik zou het super vinden als jij mij sponsort. Dank je wel.

Lees mijn motivatie

Updates
Jantineke

Chris&Tessa
€ 50
Chris&Tessa
€ 50

Ik steun met een gift

Jantineke

Wouw dank jullie wel!

Geert, Irene, Niek en Roos
€ 50
Geert, Irene, Niek en Roos
€ 50

Ik steun met een gift

Jantineke

Wat lief! Dank jullie wel.

Jantineke Jantineke
Jantineke
Jantineke

Vanaf deze week heb ik een nieuwe actie voor mijn crouwdfunding. Oranje cup cake! Tot 22 april kan iedereen die wil een oranje cup cake bestellen voor koningsdag. Deze kunnen de vrijdag voor koningsdag (26 april) opgehaald worden. Zodat iedereen iets lekkers heeft met koningsdag en mij kan sponsoren via een leuke en (vooral) lekkere weg. Wil jij ook een heerlijke cup cake bestel hem dan nu het nog kan. Want de bestellingen stomen binnen. Maar er kunnen er nog meer bij! Ja ik moet ook aan de bak, maar laat mij niet voor niks bakken!

Jantineke Jantineke
Jantineke
Jantineke

Vandaag is het nog 100 dagen voordat we vertrekken. Dus dacht ik dat is een mooi moment om mijn crowdfunding pagina aan te maken.
Ik heb er echt super veel zin in. En langzaam begin ik voor anderen te bakken (gelukkig want dan hoef ik het zelf allemaal niet op te eten) voor verjaardagen en feestjes. de eerste 2 taarten zijn klaar, de 3de wordt morgen afgemaakt.
Heb je een feestje schroom niet om me een berichtje te sturen, ik bak graag voor je! Dan kan je dubbel mee genieten van dit grote avontuur.

Jeroen

Lekker hoor, ik kom en stukje proeven

Het project

Oeganda Lwamalenge

Onderwijs voor iedereen!

James Jingo
James Jingo Projectleider in Oeganda In 2023 hebben we genoten van het 1e Livingstoneteam. We kijken uit naar een nieuw team! We doen ons uiterste best om te zorgen dat alle kinderen uit Lwamalenge naar school kunnen. Jij kunt ons hierbij helpen!

Het project

De Glorious kleuter- en basisschool begon in 2016 met 40 kinderen in de open lucht. Nu gaan er al 350 kinderen uit de buurt naar school! Ze worden met heel veel liefde en aandacht opgevangen. Het onderwijs is gratis, omdat de leraren vinden dat alle kinderen uit Lwamalenge het recht hebben om naar school te gaan.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen