BALLOON TWISTING WORKSHOP

BALLOON TWISTING WORKSHOP

Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda

Oeganda, juli 2024

BALLOON TWISTING WORKSHOP

BALLOON TWISTING WORKSHOP

6 feb - 12 jul 2024

€414,00 opgehaald van €590
6 feb - 12 jul 2024 2 supporters

BALLOON TWISTING WORKSHOP

Logo Livingstone

Dinsdag 6 februari van 19:30 – 22:00 uur in de Dorpskerk, Hoofdstraat 19 te Leiderdorp of...

Lees onze motivatie

Hoi, wij zijn Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda, Loes de Leeuw, Anneke Ottenhof en Hanna de la Rie

BALLOON TWISTING WORKSHOP

Dinsdag 6 februari van 19:30 – 22:00 uur in de Dorpskerk, Hoofdstraat 19 te Leiderdorp of donderdag 15 februari van 19:30 – 22:00 uur in de Scheppingskerk, van Poelgeestlaan 2 te Leiderdorp. Ballontwister Anneke Ottenhof leert u stap voor stap zelf de leukste ballonfiguren te maken. Wij beloven u een vrolijke avond met koffie, thee en lekkers. U gaat naar huis met uw eigen gemaakte creaties en een basis-set met instructies om zelf thuis de kunst van ballonvouwen onder de knie te krijgen. Kosten voor deze avond zijn € 29,50 per persoon. Dit gehele bedrag komt ten goede aan onze reis naar Oeganda. Aanmelden kan via: annekeottenhof@casema.nl M. 06 - 12 12 75 51 Komt de datum niet goed uit? Bij voldoende aanmeldingen plannen we voor u een andere dag!

Mijn pagina

Het project

Oeganda Mpigi

Een middelbare school in opbouw

Philomena Namirembe
Philomena Namirembe Projectleider in Oeganda Lieve mensen, jullie zijn bijzonder welkom! Laten we samen investeren in onderwijs, gezondheid en levensonderhoud. Zo geven we onze kinderen en gemeenschap de wortels om te groeien en vleugels om te vliegen.

Het project

De Queen of Peace Highschool is opgericht in 2007. Al zo’n 200 jongeren tussen de 13 en 23 jaar oud krijgen hier zeer goed middelbaar onderwijs. Denk aan vakken als wiskunde, engels en scheikunde, maar ook aan naailes, handenarbeid en sociale vaardigheidstraining. Om te voorzien in voedsel en inkomen voor schoolmateriaal, worden gewassen verbouwd op eigen grond: handig en leerzaam! Momenteel bouwen we aan een laboratorium, hiermee tillen we de school naar een hoger level!

Lees de droom

Je kunt ons ook steunen door deze pagina te delen