Kraamverkoop

Kraamverkoop

Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda

Oeganda, juli 2024

Kraamverkoop

Kraamverkoop

3 dec 2023 - 7 jul 2024

€592,00 opgehaald van €1.000
3 dec 2023 - 7 jul 2024 4 supporters

Kraamverkoop

Logo Livingstone

Elke 1e zondag van de maand vindt u ons in de kerk met onze kraam waar wij heerlijke koeken voor...

Lees onze motivatie

Hoi, wij zijn Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda

Kraamverkoop

Elke 1e zondag van de maand vindt u ons in de kerk met onze kraam waar wij heerlijke koeken voor bij de koffie verkopen, zelfgemaakte producten, pepermuntjes en u natuurlijk onze inschrijflijsten vindt voor onze nieuwe acties! Wij accepteren contant geld! Wij zien u graag na afloop van de kerkdienst!

Mijn pagina

Het project

Oeganda Mpigi

Een middelbare school in opbouw

Philomena Namirembe
Philomena Namirembe Projectleider in Oeganda Lieve mensen, jullie zijn bijzonder welkom! Laten we samen investeren in onderwijs, gezondheid en levensonderhoud. Zo geven we onze kinderen en gemeenschap de wortels om te groeien en vleugels om te vliegen.

Het project

De Queen of Peace Highschool is opgericht in 2007. Al zo’n 200 jongeren tussen de 13 en 23 jaar oud krijgen hier zeer goed middelbaar onderwijs. Denk aan vakken als wiskunde, engels en scheikunde, maar ook aan naailes, handenarbeid en sociale vaardigheidstraining. Om te voorzien in voedsel en inkomen voor schoolmateriaal, worden gewassen verbouwd op eigen grond: handig en leerzaam! Momenteel bouwen we aan een laboratorium, hiermee tillen we de school naar een hoger level!

Lees de droom

Je kunt ons ook steunen door deze pagina te delen