Sint en Pieten Huisbezoek

Sint en Pieten Huisbezoek

Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda

Oeganda, juli 2024

Sint en Pieten Huisbezoek

Sint en Pieten Huisbezoek

1 - 5 dec 2023

€0,00 opgehaald van €1.000
1 - 5 dec 2023

Sint en Pieten Huisbezoek

Logo Livingstone

Met de opbrengst van onze huisbezoeken helpt u ons naar Oeganda waar wij een steentje willen...

Lees onze motivatie

Hoi, wij zijn Jongerenreis PG Leiderdorp naar Oeganda

Sint en Pieten Huisbezoek

Met de opbrengst van onze huisbezoeken helpt u ons naar Oeganda waar wij een steentje willen bijdragen aan beter onderwijs in Mpigi. Wij hanteren een minimum bedrag. Meer geven mag natuurlijk ook. Het gehele bedrag zal ten goede komen aan onze reis. Een bezoek van • 20 minuten € 40,00 (maximaal 6 kinderen) * • 30 minuten € 60,00 (maximaal 8 kinderen) * Wij rekenen geen reiskosten voor Leiden en Leiderdorp Voor meer informatie over de huisbezoeken, kunt u contact opnemen met Anneke Ottenhof, T. 06-12127551, annekeottenhof@casema.nl

Mijn pagina

Het project

Oeganda Mpigi

Een middelbare school in opbouw

Philomena Namirembe
Philomena Namirembe Projectleider in Oeganda Lieve mensen, jullie zijn bijzonder welkom! Laten we samen investeren in onderwijs, gezondheid en levensonderhoud. Zo geven we onze kinderen en gemeenschap de wortels om te groeien en vleugels om te vliegen.

Het project

De Queen of Peace Highschool is opgericht in 2007. Al zo’n 200 jongeren tussen de 13 en 23 jaar oud krijgen hier zeer goed middelbaar onderwijs. Denk aan vakken als wiskunde, engels en scheikunde, maar ook aan naailes, handenarbeid en sociale vaardigheidstraining. Om te voorzien in voedsel en inkomen voor schoolmateriaal, worden gewassen verbouwd op eigen grond: handig en leerzaam! Momenteel bouwen we aan een laboratorium, hiermee tillen we de school naar een hoger level!

Lees de droom

Je kunt ons ook steunen door deze pagina te delen