Wandelen voor kinderen in Gambia

Wandelen voor kinderen in Gambia

Julia

Gambia, augustus 2024

Wandelen voor kinderen in Gambia

Wandelen voor kinderen in Gambia

1 nov 2023 - 21 feb 2024

€1.275,72 opgehaald van €1.000
1 nov 2023 - 21 feb 2024 16 supporters

Wandelen voor kinderen in Gambia

Logo Livingstone

In Rotterdam en Tilburg ga ik drie keer een wandelroute lopen om kinderen in Gambia een hoopvolle...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Julia

Wandelen voor kinderen in Gambia

In Rotterdam en Tilburg ga ik drie keer een wandelroute lopen om kinderen in Gambia een hoopvolle toekomst te geven. Ik ga 1 keer 10km en twee keer 15km wandelen. Maar dit kan natuurlijk alleen met jullie steun en sponsoring. Jullie kunnen zelf een bedrag kiezen om mij te sponsoren, zodat ik in juli 2024 kinderen in Gambia kan helpen. Wil je meer lezen over dit project en mijn motivatie? Ga dan naar mijn crowdfundingplatform. Alvast heel erg bedankt namens mij en de kinderen in Gambia!

Mijn pagina

Het project

Gambia Fajara

Uitbouw van een basisschool voor iedereen!

Sylvester Seal Jammeh
Sylvester Seal Jammeh Projectleider in Gambia Awesomazing! Het werk van de teams heeft enorm geholpen om onze droom waar te maken en kinderen en tieners toegang te geven tot onderwijs daar waar nodig!

Het project

Youth for Christ maakt zich sterk voor de jeugd in Gambia. Er zijn allerlei activiteiten in het jongerencentrum en er wordt volop geïnvesteerd in onderwijs. Eerder bouwden teams een middelbare school in Faraba en een beroepsschool in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara. Om alle kinderen een plekje te geven, wordt er momenteel een extra gebouw gehuurd. De uitbouw is dus een waardevolle investering om de kosten op lange termijn laag te houden.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen