2018 Christa dare2go
nu 219 doel 1072
funding finished
Laatste updates
Doel
In juli ga ik samen met een groep van 11 jongeren naar Armenië! We zullen daar gaan werken aan het Day Care Centre, het opknappen van een speeltuin en we zullen een gaaf kinderkamp gaan organiseren voor de kinderen. Ik zie uit naar de mooie week die we met de kinderen zullen gaan beleven en hoop dat we ze kunnen bemoedigen! Het zal mij geweldig lijken als er een verschil kan worden gemaakt in het leven van de kinderen en daar wil ik maar al te graag mijn steentje aan bijdragen!
Motivatie
Ik zie er enorm naar uit om een geweldige tijd met de kinderen te hebben in Armenië! Een tijd waarin de kinderen heel veel plezier zullen hebben en waar ze mogen genieten van alle aandacht en tijd die we voor ze zullen hebben. Daarnaast lijkt het me heel gaaf om ook op lange termijn iets voor de kinderen te kunnen betekenen, zoals het bouwen van het Day Care Centre en het opknappen van de speeltuin. Ik hoop dat we de kinderen een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen, waarin ze mogen ervaren dat ze gewaardeerd worden en geliefd zijn! Voor deze reis kunnen wij financiële steun natuurlijk ontzettend goed gebruiken.Helpt u met ons mee? Alvast enorm bedankt !
Projectfoto's
Astghik Simonyan

Astghik is getrouwd met Vahe en moeder van 3 kinderen. Ze is opgeleid als psycholoog en zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen.

De droom

De kwetsbare kinderen uit Stepanavan krijgen snel een ‘sticker’ met daarop: kansloos. Juist voor deze kinderen wil Astghik zich inzetten. Elk kind verdient het om kind te zijn en de kans om zich te ontwikkelen.

Het project

Sinds nov. 2016 werkt Youth for Christ Armenië samen met de Word of Life kerk in Stepanavan. Vanuit deze kerk is zij een Day Care Centre begonnen. Dit is een dagopvang waar kinderen drie keer per week komen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, ruimte om ‘life skills’ te ontwikkelen en een warme maaltijd. Ze kunnen in een sfeer van liefde en geborgenheid kind zijn en horen de verhalen uit de Bijbel.

Mijn team: Dare2Go
Wij zijn een groep van elf enthousiaste jongeren uit Wierden en omstreken. Wij gaan dit avontuur aan omdat wij Jezus willen volgen, door gehoor te geven aan zijn opdracht... Heb je naaste lief als jezelf. Met deze werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. We willen graag onze handen uit de mouwen steken om de tweede verdieping van het Day Care Centre af te bouwen, zodat ze genoeg ruimte hebben om opvang te bieden aan alle kinderen.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 219
Deze week
Vorige week
Eerder