Armenië - Dare2Go
nu 229 doel 1045
funding finished
Laatste updates
01 april om 15:54:00 uur
Je
Jenny

Ik steun met een gift

Doel
Samen met 10 andere jongeren en 3 reisleiders ga ik de 2e verdieping van het Day Care Center af bouwen en een kinderkamp organiseren. Wil je ons hierbij helpen?
Motivatie
Door de jaren heen ben ik er achter gekomen, dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Daarom lijkt het mij een ontzettende leuke en leerzame uitdaging om mij in Armenië in te zetten voor het welzijn van de kinderen daar. Ook vind ik het belangrijk dat ik stil sta bij het feit dat er ook kinderen zijn die het minder hebben dan wij hier in Nederland, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.Bovendien voel ik mij geroepen door God, om mijn naaste te helpen en zo Gods liefde te kunnen laten voelen en laten zien aan de ander.
Projectfoto's
Astghik Simonyan

Astghik is getrouwd met Vahe en moeder van 3 kinderen. Ze is opgeleid als psycholoog en zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen.

De droom

De kwetsbare kinderen uit Stepanavan krijgen snel een ‘sticker’ met daarop: kansloos. Juist voor deze kinderen wil Astghik zich inzetten. Elk kind verdient het om kind te zijn en de kans om zich te ontwikkelen.

Het project

Sinds nov. 2016 werkt Youth for Christ Armenië samen met de Word of Life kerk in Stepanavan. Vanuit deze kerk is zij een Day Care Centre begonnen. Dit is een dagopvang waar kinderen drie keer per week komen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, ruimte om ‘life skills’ te ontwikkelen en een warme maaltijd. Ze kunnen in een sfeer van liefde en geborgenheid kind zijn en horen de verhalen uit de Bijbel.

Mijn team: Dare2Go
Wij zijn een groep van elf enthousiaste jongeren uit Wierden en omstreken. Wij gaan dit avontuur aan omdat wij Jezus willen volgen, door gehoor te geven aan zijn opdracht... Heb je naaste lief als jezelf. Met deze werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. We willen graag onze handen uit de mouwen steken om de tweede verdieping van het Day Care Centre af te bouwen, zodat ze genoeg ruimte hebben om opvang te bieden aan alle kinderen.
Bekijk mijn team
Updates
  • Je
    Jenny

    1 april om 15:54

    Ik steun met een gift
    €10

Donaties
Bijdrage team € 219
Deze week
Vorige week
Eerder
Je
Jenny
10