Een helpende hand voor Msongola!
doel 1725 + € 222
funding finished
Laatste updates
18 juni om 13:04:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

12 juni om 19:45:00 uur
An
Annemarie

Ik steun met een gift

Eigen bijdrage

Doel
Tijdens de reis naar Msongola hoop ik samen met mijn teamgenoten mee te helpen met de bouw van een klaslokaal. Hierdoor kunnen de kinderen uit Msongola naar school!
Motivatie
In de zomervakantie van 2016 ben ik met een reis van Livingstone meegeweest naar Tanzania. Dit was voor mij een onvergetelijke reis!! Ik heb zo veel geleerd van de mensen daar en van de Afrikaanse cultuur! Terug in Nederland bleef het verlangen om nog een keer naar Tanzania te gaan en zo komt het dat ik me opnieuw heb aangemeld om met een reis van Livingstone mee te gaan. In 2018 hoop ik met een groep jongeren naar Msongola in Tanzania te gaan om daar mee te helpen met de bouw van een klaslokaal. Op deze manier kunnen de kinderen uit Msongola naar school en krijgen zij de kans om een mooie toekomst op te bouwen. In de tweeënhalve week dat wij in Msongola zijn, zullen we ook met deze kinderen optrekken en leuke activiteiten voor hen organiseren. Ik kijk er ontzettend naar uit om de mensen in Msongola te ontmoeten, hen te inspireren en geïnspireerd te worden. Als team willen we bouwen aan de toekomst van de kinderen uit Msongola. Hiervoor hebben we uw steun nodig! Dit kan door uw gebed en door uw financiële steun via deze pagina. Bouwt u mee?
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  18 juni om 13:04

  Ik steun met een gift
  €50

 • An
  Annemarie

  12 juni om 19:45

  Ik steun met een gift
  €190

  Eigen bijdrage

 • Fa
  Familie Hooimeijer

  22 maart om 13:10

  Ik steun met een gift
  €20

  Lieve Annemarie, hierbij een bijdrage voor het project waar je aan mee doet. We hopen dat je er een fijne tijd hebt.

 • ?!
  Anoniem

  8 maart om 17:00

  Ik steun met een gift
  €25

 • ?!
  Anoniem

  3 maart om 12:59

  Ik steun met een gift
  €25

  Lieve Annemarie, veel succes en een fijne reis gewenst, ik hoop en bid dat je met Gods hulp tot zegen mag zijn in Tanzania! Liefs

 • ?!
  Anoniem

  2 maart om 20:00

  Ik steun met een gift
  €100

  Lieve Annemarie, het is zo mooi om te zien hoe jij de mensen in Tanzania een warm hart toe draagt, ik bidt je God's zegen toe over de komende periode !

 • Ar
  Arjan

  26 februari om 18:45

  Ik steun met een gift
  €50

  hoi Annemarie, mooi dat jij je wilt in zetten voor mensen die hulp nodig hebben. ik wens je veel succes, en Gods zegen toe

 • Ja
  Jaap en Anneke

  26 februari om 18:20

  Ik steun met een gift
  €70

  VEEL SUCCES MET ALLE VOORBEREIDINGEN

 • An
  Annemarie

  18 januari om 14:39

  Ik steun met een gift
  €700

  Eigen bijdrage Annemarie

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
50
An
Annemarie
190
Fa
Familie Hooimeijer
20
?!
Anoniem
25
?!
Anoniem
25
?!
Anoniem
100
Ar
Arjan
50
Ja
Jaap en Anneke
70
An
Annemarie
700